Kampanjer

Här hittar du inlägg om allt möjligt som rör webbutiken Frida & Fritiof och våra pågående kampanjer.

 

KAVAT

16 jun 2018

Just nu har vi rea på allt från KAVAT.

40 - 50 %.

Vissa modeller och storlekar börjar bli utplockade så skynda på att fynda.

 

Badcape från Filibabba

1 jun 2018

Just nu sänker vi priset på badcaper från Filibabba med 100 kr. De är extra stora (100x100 cm) och perfekta på badplatsen.

Klean Kanteen - stor termosflaska

26 maj 2018

Klean Kanteen är världsledande när det gäller termosflaskor. Den stora silverfärgade termosflaskan, av finaste rostfritt stål, som rymmer 1900 ml kan hålla värmen upp till 30 timmar och kyla upp till 100 timmar. Det är en helt otrolig kvalitet. Därtill är den BPA- och giftfri. Den påverkar inte smaken på drycken.

Helt perfekt för hela familjen att ta med på utflykt. Särskilt nu när det är varm och man vill ha kallt vatten.

Just nu har vi Sveriges lägsta pris. Helt galet på en så fin produkt. Vi tar 389:- och då ingår frakt. Skicka ett mail till info@fridafritiof.se nu så får du en flaska innan de tar slut. Så snart vi har bekräftat att vi kan leverera betalar du med swish i förskott och kan sedan spåra ditt paket hela vägen hem.

 

 

 

 

Praktisk vältsäker termosmugg

22 maj 2018

Du som har små barn med små nyfikna händer kanske har varit med om att barnet råkar få tag på koppar med varm dryck i. Lösningen på detta är den vältsäkra termosmuggen. Dels håller den din dryck varm längre, det tar ju tid att ha ett barn som vill ha din uppmärksahet, och dels står den upprätt även om man knuffar till den. En smart uppfinning från Mightymug.

 

 

Just nu har vi nedsatt pris på denna smarta mugg. Vi har dragit av 100 kronor.

 

 

Men en vältsäker mugg behöver du inte oroa dig för att ditt barn bränner sig på varm dryck eller för att dukar, möbler och mattor blir fläckiga. Testa vältsäkra Mightymug. Klicka på någon av bilderna för att komma direkt till produkten i butiken.

 

40 % rabatt på knästrumpor från Pierrot la Lune

20 maj 2018

Pierrot la Lune gör de bästa tänkbara knästrumporna och strumpbyxorna man kan tänka sig. De är gjorda av 79 % ekologisk bomull tillsammans med en mix av polyamid och elastan för att de ska sitta bra och hålla formen tvätt efter tvätt. Hela produkten är GOTS-certifierad. Strumporna/strumpbyxorna är tillverkade i Frankrike.

Nu har vi ett särskilt erbjudande där vi drar av 40 % från ordinarie pris. Ett par knästrumpor kostar normalt 149 kr och ett par strumpbyxor kostar normal 199 kr. Till detta erbjuder vi dessutom mängdrabatt. Om du köper två par drar vi av 10 kronor och om du köper tre par drar vi av 30 kr. Om du beställer fyra par av valfri mix får du en reducering på 50 kr.

Alla produkter finns i storlek 1-2 år. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

 

Gör egen glass

16 maj 2018

 

Gör din egen glass för varma sommardagar med Onyx glassformar. Välj ditt eget favoritrecept och ställ in formarna i frysen. Det är enkelt och gott.

 

 

Just nu har vi sänkt priset med 10 procent för alla glassälskare.

 

Naty Blöjor

12 maj 2018

Naty of Sweden har gjort sig känt som det värdsledande företaget när det gäller miljövänliga blöjor. För dig som aldrig har provat har vi just nu 30 % rabatt, så passa på. För dig som har provat och gillar deras produkter får du här chansen att köpa hem ett paket lite billigare än vanligt. Gå direkt till butiken eller klicka på en av bilderna.

Naty har flera storlekar på blöjor.

 

 

Och flera storlekar på byxblöjor.

 

Sommartäcke

11 maj 2018

Nu när det är varmare, även på natten, kan det vara skönt för ditt barn att sova med ett lite tunnare täcke. Vi har täcken för både vagga/vagn och spjälsäng.

Alla täcken hos Frida & Fritiof är gjorda av GOTS-certifierad bomull. De är helt giftfria och producerade på ett sjyst sätt både för natur och människor.

 

 

Det är våra täcken från Rätt Start som finns i olika tjocklekar. Ta en titt på våra tunnare täcken för vagga/vagn eller våra tunnare täcken för spjälsäng.

 

Just nu kan du få 20 % rabatt på dessa tunna täcken.

Använd koden: RS-tunn-20

Solskydd

11 maj 2018

Nu när det har varit soligt i större delen av landet i flera dagar är det bra att tänka på hur man skyddar sig mot UV-strålning. En vanlig sommardag mellan kl 11 och 15 när solinstrålningen är som starkast kan man bränna sig på bara 15 minuter.

Ett bra sätt att skydda sig är att ha på sig kläder som täcker armar och bål samt något som täcker huvud och nacke. Det finns flera bra solhattar som går ned en bit i nacken.

 

 

Vanliga kläder blockerar bort ungefär 80 procent av UV-strålningen. Om man vill känna sig ännu mer trygg för sitt barn kan man klä på barnet en UV-dräkt med en UPF 50+ som blockerar minst 98 procent av UV-strålningen. UPF betyder Ultraviolet Protection Factor. 50+ står för att materialet endast släpper igenom en femtiondel av UV-ljuset, alltså max 2 procent.

Vi har två märken som tillverkar UV-dräkter: mini rodini och zunblock.

 

 

Mini rodini är ett svenskt klädföretag som gör kläder till barn i alla åldrar. De har en tydlig eko-profil och tillverkar produkter på bästa tänkbara sätt. Det gäller även deras UV-dräkter som är framställda på ett bra sätt och utan skadliga kemikalier.

 

 

Zunblock är också ett svenskt företag som är specialiserade på solskyddande plagg. De har en genomtänkt produktionskedja och har certifierat plaggen för att försäkra kunden att UV-märkningen stämmer. Deras produktion är också Oekotex-certifierad.