En satsning för att få bort plastsaker

Har du försökt att börja plastbanta för ditt/dina barns skull? Vi gör nu en extra satsning att hjälpa hushåll att få bort plastprodukter och byta ut dem mot produkter av bomull, glas, rostfritt stål och bambu.

Vårt sortiment av termosflaskor har utökats. Det är framför allt fler färger på flaskorna från Qwetch som tillkommer.

Vårt sortiment av förvaringsboxar har också utökats. Vi har lagt till ett 3-pack. Nu kan du alltså köpa tre förvaringslådar av rostfritt stål, till ett förmånligare pris, så att de räcker till fler maträtter.

Utöver de produktkategorier som vi har sedan tidigare har vi nu också lagt till förvaringspåsar av ekologisk bomull. Tanken är att du ska ta med dig tygpåsarna till affären och lägga i lösviktsvaror som potatis, grönsaker eller frukt. Detta gör du istället för att använda affärens plastpåsar så slipper du få med dig mer plast än növändigt hem. Du kan också förvara det du har handlat i kylskåpet i dessa tygpåsar. När de är tomma tar du med dem till affären igen eller tvättar dem.

Missa inte att vi har nappflaskor av glas med skyddande silikon och nappflaskor av rostfritt stål. Därtill har vi haklappar av ekologisk bomull.

För att du lättare ska kunna ta steget till en mer prastfri vardag ger vi dig en komma-igång-rabatt på 15 procent som gäller hela juli och augusti.

Skriv in denna rabattkod i kassan: PB-15

Rabattkoden gäller alla varor som ligger under kategorin "Mata mig".

Välkommen in i butiken.

1 jul 2019