Kampanjer

Här hittar du inlägg om allt möjligt som rör webbutiken Frida & Fritiof och våra pågående kampanjer.

 

20 procent rabatt fram till Halloween

23 okt 2020

Nu har vi startat en unik kampanj som inkluderar alla varumärken utom två. Som ett särskilt erbjudanden fram till Halloween, eller Allahelgonahelgen för dig som föredrar det, får du 20 procent rabatt på allt i vår webbutik. Vi utesluter endast Babymocs och Konges Slöjd från detta erbjudande.

Kampanjen gäller från och med idag till och med 29:e okt. För dig som vill ha dina varor före Halloween är det bäst att beställa på onsdag eller senast torsdag fram till kl. 12.00.

Använd rabattkoden HALLOWEEN-20 i kassan.

Du kan förresten passa på att titta på allt fint vi har från Babymocs som passar utmärkt nu till hösten.

Gå direkt till butiken.

Kläder från Reima till 25 procent rabatt

16 okt 2020

Har du missat att köpa en overall eller jacka för vintern? Växer ditt barn snabbt just nu? Då har du världens chans att köpa en av marknadens bästa ytterkläder till ett rabatterat pris. Använd koden Reima25 i kassan så får du 25 procent rabatt på alla kläder från Reima hos Frida & Fritiof.

Rabatten gäller veckan ut.

Klicka på länken: Reima

Vi firar tre år med en tävling

31 aug 2020

Den första september 2020 fyller webbutiken Frida & Fritiof 3 år. Det var precis tre år sedan vi öppnade butiken och "släppte in" våra första kunder. Tre år senare har vi ganska många återvändande kunder och följare. Vi ger alla ett stort tack för att ni tror på vår idé och tycker om vårt sortiment.

I vanliga fall är det den som fyller år som får presenter men nu ska vi strö gåvor till er. Vi har en pågående tävling på Instagram @fridafritiof. På Facebook ska vi på självaste födelsedagen tävla ut ett delvis hemligt paket.

Priset

I det delvis hemliga paketet ingår ett par grå sweatpants och en grå sweatshirt från Mini Rodinis chapter 3 (AW20). Vilket print det är kan vi inte avslöja eftersom det är hemligt fram till den 3/9 då släppet är. Dessa plagg är värda 460 kr styck. Vi har från storlek 68/74 till 116/122. Vinnaren får välja storlek.

I paketet ingår också ett par sockar från mini Rodini som även de släpps den 3/9. De är vita och printet är hemligt. Värdet är 80 kr. Vi har från storlek 10/12 till 24/27. Vinnaren väljer storlek.

Slutligen ingår en mjuk "leksak" från Liewood. Värdet är 339 kr.

Vinsten är sammantaget värd 1339 kronor.

Paketet skickas från oss på onsdag (2/9) så att det förhoppningsvis kan vara framme den 3/9 när Mini Rodinis nästa drop sker. Vinnaren kan alltså bli en av de första i landet att klä på sitt barn kläder från chapter 3.

Tävlingsinstruktioner

Uppgiften är tvådelad.

1. Skriva några meningar om vad det är som är så speciellt med att vara tre år. Du kanske har ett barn som är tre, ser fram emot när ditt barn ska blir tre eller minns när ditt barn var tre år. Minns du rent av när du själv var så gammal? Det måste inte bara var "positiva" saker utan kan också vara sådant som är utmanande med treåringar. Du väljer. Vill du lägga fram det med glimten i ögat, med en dos humor eller med frustration? Du väljer.

2. Välj en produkt ur Frida & Fritiofs sortiment, fridafritiof.se, som du anser är passande (fin, rolig eller stimulerande) för en treåring. Klistra in en länk till produktsidan eller lägg upp en print screen i kommentarsfältet. En motivering eller koppling till del 1 kan vara en fördel.

Det mest intresseväckande bidraget vinner. Frida & Fritiof är ensam jury. Beslutet kan inte överklagas.

Skriv ditt tävlingsbidrag i kommentarsfältet under vårt anslag på vår facebook-sida.

Bidraget måste ha publicerats senast 21.00 på tisdag kväll (1/9) för att ingå i tävlingen.

Om det är möjligt presenterar vi en vinnare redan samma kväll. Annars kommer beskedet på onsdag förmiddag.

Lycka till!

Kontakt

Om du har frågor kan du kontakta oss via meddelande på FB.

I nödfall kan du skriva till vår e-post [email protected] men det kan ta något längre tid att få svar, särskilt kvällstid.

Mini Rodini och sista REAn

23 jul 2020

Vi är mitt i sommaren men nu börjar höstkollektionerna komma in en efter en. Näst på tur är mini rodinis kollektion Für Elise som släpps 30:e juli. Då kommer chapter 1 där några av huvudprinten dyker upp. Det kommer även ett drop i augusti och ett i september.

Für Elise är namnet på ett musikstycke som Beethoven skrev. Det finns tröjor med namnet på stycket som tryckt text. Det finns också noter med olika känslostämning som all-over-print. Några enstaka plagg har noterna som singelprint.

Än mer känd än Beethoven är möjligtvis Mozart. På en del plagg heter printet just Mozart som föreställer en panda med en peruk som för tankarna till Mozart. Dessa tre print är de varianter som mest tydligt har en koppling till musiktemat. Det finns andra print som är fina som ligger lite vid sidan av temat.

I väntan på mini rodinis första drop kan du fynda från vår REA. Snart är REAn över (2/8) men fram till slutet går det att köpa REA-plagg med en hög rabatt. Rabatten, som är på 40 procent, gäller på REA-priset.

Som det brukar vara i slutet på REA-perioden är många storlekar slut men det går fortfarande att göra fina fynd. Det finns fler märken än mini rodini och fynda bland.

Använd koden rea40 i kassan.

Klicka direkt in på REA-sidan.

Skraplotter

14 jun 2020

Som företag donerar vi pengar till välgörenhetsorganisationer och andra projekt som stärker barns uppväxt eller miljön.

Ett sätt att donera pengar till idrottsföreningar är att sälja skraplotter. Sportlottens verksamhet fungerar på det sättet. Genom Sportlotten skänker vi pengar till lokala idrottsföreningar som bedriver verksamhet för barn och unga.

Du kan hjälpa oss att hjälpa genom att köpa våra skraplotter. Du kan i din tur vinna på lotterna. Vinstplanen innehåller kontanter, resor och bilar.

För 50 kronor får du två skraplotter i en. Om du inte skulle vinna något finns det ytterligare en vinstchans. Alltså får du tre vinstchanser för 50 kronor. Hur det än går blir du ingen förlorare eftersom du har hjälpt välfungerande föreningar att erbjuda en meningsfull verksamhet för våra barn.

Du kan köpa lotten här.

REA på vår- och sommarkollektionerna

1 jun 2020

Efter en turbulent vår för både e-handlare och kunder med rea-priser både här och där kan man fråga sig om någon är intresserad av en "riktig" REA.

Första juni börjar vi i alla fall med en REA på nästan alla kollektioner som kommit under våren. De flesta plaggen ligger på 30 till 40 procent rabatt. Några enstaka ligger lite lägre och några ligger lite högre.

Vi har fyllt på våra lager under våren så vissa styles finns det gott om, andra har tagit slut. Det är inte ovanligt att storlekar tar slut när man kommer in i REA-perioden. Det är så det brukar vara och så det ska vara. Hur som helst finns det en hel del som går till bra priser.

Utöver kläder har vi även lagt in lite annat som går till REA-priser. Ytterligare några produkter har hamnat på lagerrensningen. Det är sådant som inte kommer att finnas kvar när de tar slut på lagret.

För er som hoppas att favoritmärket ska gå på REA är det bra att veta att visa märken inte går på REA. Det finns enstaka tillverkare som har en sådan värdegrund att de inte ska säljas till lägre priser. Ingen återförsäljare får då sänka priset. Den som ändå sänker kan göra sig skyldig till brott och kan fällas i domstol. Det troliga är att fler av våra märken går i den riktningen.

Vi hoppas att det som finns ska vara till nöje.

Gå direkt till REA-sidan.

Våra topp-märken

18 apr 2020

Vi har 58 varumärken i vår webbutik. Produkterna från dessa varumärken är alla vänliga mot både miljö och hälsa. Vissa märken är dock mer populära än andra. Här nedan listar vi de tio märken som svenskar söker mest på google och som tar sig vidare till vår butik. Om det är något märke du ännu inte har upptäckt uppmuntrar vi dig att göra det. Se särskilt erbjudande nedan.

1. Mini Rodini

Populära kläder för baby och barn med lekfulla print. Ett av de stora globalt med ett tydligt hållbarhetstänk.

2. Dear Sophie

Ett hett märke på uppgång. Många gillar deras sagolika print.

3. Konges Slöjd

Bland det finaste man kan få till baby och barn. Allt fler upptäcker märket. Särskilt kläder till nyfödda och leksaker till de yngsta.

4. Liewood

Har ett brett sortiment med kläder, stövlar, leksaker och inredning. Ett märke som sprider sig över världen.

5. I Dig Denim

Ett svenskt märke som fått allt större uppmärksamhet internationellt med sina coola plagg.

6. Tao and Friends

Kläder med härliga print för baby och barn. Arbetar aktivt med välgörenhet.

7. Bobo Choses

Ett klädmärke som är enormt stort internationellt. Deras print är helt galna och galet omtyckta.

8. PlanToys

De finaste leksakerna av trä man kan tänka sig. De gör även möbler och dockskåp.

9. Gray Label

Enligt oss märket med högst kvalitet. Slow fashion för baby och barn. Stora internationellt.

10. House of Jamie

Ett märke med fantastisk kvalitet. Ett av våra egna favoriter. Slow fashion för baby och barn.

Sju av ovan märken har nästan bara kläder. De övriga tre har ett bredare sortiment med bl.a. leksaker och inredning.

Om du vill titta mer på våra andra 48 märken kan du gå in på vår webbutik.

Alla våra produkter som ligger på rea, varav många produkter är från våra topp-märken, går att köpa med en rabatt på 15 % med denna kod: Mid15

Välkommen att upptäcka nya märken hos oss.

Kort mars-REA

21 mar 2020

Hushållen har fått prioritera vissa utgifter nu när det är mycket uppmärksamhet kring coronaviruset och covid-19. Det är ett självklart sätt att reagera.

Samtidigt föds barn som behöver babynest och kläder mm, barn växer ur sina gamla kläder och saker slits. Barnfamiljer behöver fortfarande en hel del baby- och barnprodukter.

Vi har nu under en kort period nedsatta priser. Använd koden Rea-30 i kassan så får du 30 procent på hela sortimentet.

Koden är giltig från och med nu till 25/3.

Klicka in dig direkt till butiken.

 

 

Namnsdag och erbjudande

18 feb 2020

Idag är det Frida & Fritiofs namnsdag. Det firar vi genom att bjuda på en valfri flaska från Qwetch eller ett valfritt matset från Filibabba.

Handla för minst 700:- så får du ett matset eller en rostfri flaska på köpet.

När du har handlat får du skriva till oss via Instagram eller Facebook och tala om att du har handlat och vilken vara du vill få på köpet.

Titta på följande länkar för att veta vad du kan välja på.

 

Termosflaska av rostfritt stål från Qwetch:

https://www.fridafritiof.se/sv/mata-mig/flaskor-och-burkar/flaskor-och-burkar-qwetch/

 

Matsel av bambu från Filibabba:

https://www.fridafritiof.se/sv/mata-mig/tallrik-och-bestick/tallrikar-och-bestick-filibabba/

 

Erbjudandet gäller endast under namnsdagen, d.v.s. tisdagen den 18:e februari.

Slutspurt på REAn

17 jan 2020

Nu är det dags att tömma lagret på kläder från höstens kollektioner och lämna plats för vårkollektionerna. För att få hjälp med detta delar vi ut en rabattkod på 40 procent som gäller på alla REA-varor.

Koden är: REA-AW19-40

Den är giltid under hela helgen 17-19 januari.

Det finns fortfarande mycket fint att fynda bland. På en del styles är det få storlekar kvar men det kan vara just den storleken du letar efter.

Passa på!

Gå direkt till REA-sidan.

 

 

Upptäck våra gummifigurer

7 jan 2020

För en tid sedan lade vi till kategorin Djur och figurer bland våra leksaker. Nu har vi fyllt denna kategori med många härliga gummidjur som t.ex. är roliga att leka med i vatten.

Nu har vi en kort kampanj, gäller onsdag och torsdag, där du kan testa att köpa något eller några av dessa gummidjur till ett nedsatt pris. Använd rabattkoden för att få 20 procent rabatt: Gummi-20-OT

Vära märken inom kategorin är Hevea, Liewood och Tikiri. De är alla gjorda av naturgummi som är giftfritt och tåligt. Var dock noga med att inte låta gummidjuren ligga i vatten eller i starkt solljus någon längre tid. Torka av dem när leken är slut.

Upptäck de sötaste och roligaste gummidjuren.

Om du handlar för minst 300 kronor bjuder vi på frakten.

God Jul och Gott Nytt År

23 dec 2019

Vi önskar alla våra följare en God Jul och ett Gott Nytt År.

Sista-minuten-REA

14 dec 2019

Julen är snart här och just nu är det sista helgen inför jul då det går att handla på nätet och ha möjlighet att få hem sin beställning senast den 23:e december.

Vi startar därför en sista-minuten-REA med chans att köpa presenter till ett lägre pris. Allt kan köpas med 20 procent rabatt. Gäller dock inte varumärket Reima.

Använd rabattkoden: SISTAMINUTEN-20

Klicka in dig direkt till butiken.

Välkommen!

Leverans före julafton

11 dec 2019

Har du fortfarande en del julklappar kvar att köpa? I så fall behöver du veta att den sista dagen du kan beställa och säkert kunna räkna med leverans före julafton är den 18:e december.

Beställningar som görs den 19:e eller 20:e december kan mycket väl levereras till den 23:e. Att vänta så länge kan dock inte rekommenderas.

Gå in på fridafritiof.se och välj något ur vårt stora sortiment.

Välkommen.

Black Friday 2019

25 nov 2019

Julen närmar sig. För de flesta föregås den av en månads julhandel från slutet av november fram till julhelgen. Julhandeln startar av tradition, sedan några år tillbaka, med Black Friday. I år infaller Black Friday den 29:e nov.

Vi har valt att ha nedsatta priser på leksaker och inredningsartiklar från fredagen den 29:e nobember till och med måndagen den 2:a december. Under någon eller några av dessa dagar kommer vi även att he nedsatta priser på kläder från utvalda märken.

Vi har under hela hösten nedsatt pris på kläder från vårens kollektion. Under fliken Lagerrensning hittar du produkter som utgår. Det är produkter av mycket hög kvalitet som nu kan köpas till halva priset.

Välkommen in i butiken.

 

← Äldre inlägg