Mini Rodini och sista REAn

Vi är mitt i sommaren men nu börjar höstkollektionerna komma in en efter en. Näst på tur är mini rodinis kollektion Für Elise som släpps 30:e juli. Då kommer chapter 1 där några av huvudprinten dyker upp. Det kommer även ett drop i augusti och ett i september.

Für Elise är namnet på ett musikstycke som Beethoven skrev. Det finns tröjor med namnet på stycket som tryckt text. Det finns också noter med olika känslostämning som all-over-print. Några enstaka plagg har noterna som singelprint.

Än mer känd än Beethoven är möjligtvis Mozart. På en del plagg heter printet just Mozart som föreställer en panda med en peruk som för tankarna till Mozart. Dessa tre print är de varianter som mest tydligt har en koppling till musiktemat. Det finns andra print som är fina som ligger lite vid sidan av temat.

I väntan på mini rodinis första drop kan du fynda från vår REA. Snart är REAn över (2/8) men fram till slutet går det att köpa REA-plagg med en hög rabatt. Rabatten, som är på 40 procent, gäller på REA-priset.

Som det brukar vara i slutet på REA-perioden är många storlekar slut men det går fortfarande att göra fina fynd. Det finns fler märken än mini rodini och fynda bland.

Använd koden rea40 i kassan.

Klicka direkt in på REA-sidan.

23 jul 2020