Nu drar vi igång rean på kläder SS19

Onsdagen den 5:e juni sätter vi igång rean på babykläder och barnkläder för SS19-kollektionerna. I stort sett alla märken utan Gray Label och mini rodini är inkluderade i den första omgången. Det finns dock en del på rean från dessa märken också men ett begränsat urval.

Det är i grunden 30 procent rabatt som gäller. Kläder som ligger kvar från tidigare kollektioner har ännu högre rabatt. I stort sett allt är GOTS-certifierat eller motsvarande. Vissa plagg är gjorda av GOTS-certifierat tyg men slutprodukten är inte certifierad. Genomgående bra kläder för ditt/dina barn är det i alla fall.

Så vad kan du hitta för godsaker? Du kan hitta några av plaggen från Bobo Choses som släpptes redan i januari. Från kollektionen To make a garden finns det tryck med trädgårdsmotiv. En hel del frukter förekommer. Från Dear Sophie finns det populära trycket med gröna kaktusar. Det mesta sålde slut vid släppet men efter att vi fyllde på lagret finns det en del kvar att fynda.

En hel del riktigt snygga plagg från House of Jamie både med och utan tryck finns med på rean. En del plagg med volanger är helt outstanding i design och kvalitet. De stilrena plaggen från One We Like har också hittat in på rean. I de flesta fall består trycken av något litet och diskret som gör det ännu snyggare.

De mjuka märkena Pigeon och Serendipity fullständigt översköljer oss med en flertal mysiga plagg både med och utan tryck. Här hittar du en hel del snygga ränder, både smala och breda.

Slutligen har vi märkena Tao & Friends och Bumble & Bee med sina djur och naturtryck. Alla djurälskare kan hitta något fint att klicka hem. Vad sägs om en snygg räv, en fin uggla eller en myriad av nyckelpigor.

Välkomna in på vår REA.

4 jun 2019