Pippi 75 år

I år fyller Pippi Långstrump 75 år. Grattis Pippi! Den första Pippi-boken kom ut 1945. Den första versionen gav Astrid Lindgren till sin dotter i födelsedagspresent. Detta var i maj 1945. I november samma år gavs boken ut (se översta boken på bilden nedanför). Nu när vi är någonstans mitt emellan maj och november tycker vi att det är ett bra tillfälle att fira att pippi är 75 år genom att hålla en tävling.

Vinsten

I prispotten finns fyra pippi-böcker som tillsammans är värda ca 1050 kr i bokhandeln. Det är de tre första böckerna om Pippi Långstrump och en nyutgåva av Pippi på rymmen från 2020 (se bilden ovan). Vi lägger även till minst åtta skraplotter (värda 25 kr styck). Slutligen kan vinnaren få en personlig rabattkod på 30 procent för att köpa pippi-kläder i vår butik. Allt detta går till en vinnare!

Tävlingsregler

Så här gör du:

1. Skriv på vårt Facebook-konto varför Pippi fortfarande är aktuell och omtyckt ännu idag när hon firar 75-årsjubileum. Skriv i kommentarsfältet.

2. Välj ut ditt favoritplagg med Pippi i vår butik (följd denna länk: Pippi-kläder). Lägg en länk till produktsidan till ditt favoritplagg i kommentarsfältet på Facebook.

3. Tipsa en vän om tävlingen. Ju fler som deltar desto fler skraplotter lägger vi till i prispotten.

För varje tiotal tävlande som deltar lägger vi till en dubbel skraplott. Detta gör vi tills tävlingen är slut eller tills lotterna är slut.

Tävlingen pågår till kl 21.00 på onsdag kväll (29/7).

Skriv till oss via privat meddelande på Facebook om du har några frågor.

Prisutdelning

Vinnaren meddelas på Facebook på onsdag kväll.

Vinsten skickas till vinnaren via DHL så snart det är möjligt.

 

Välkommen att delta.