Rabatt-stege för trogna kunder

Du har som handlat hos Frida & Fritiof tidigare kanske känner till att man kan få rabatt om man handlar som registrerad kund. Den rabatt som gäller från början kan dock ändras på sikt. Ju mer man handlar desto högre rabatt.

Rabatt-stegen ser ut så här:

1. Du startar med 10 % rabatt och den behåller du om du handlar lite då och då.

2. För den som handlar för minst 2000:- under 6 månader eller 4000:- under 12 månader ökar rabatten till 15 %. Det är du som kund som får höra av dig till Frida & Fritiof via e-post ([email protected]) för att få en högre rabatt efter en viss period av flitigt handlande.

3. När du har en permanent rabatt på 15 procent kan den stiga med ytterligare fem procent om du under nästföljande 6 månader handlar för minst 2500:- eller under nästföljande 12 månader handlar för minst 5000:-. Skriv och påpeka att du har handlat för denna summa så justerar vi din rabatt till 20 %.

4. När vi har höjt din rabatt två gånger och ser att du fortsätter att handla regelbundet kan vi slutligen gå in och ändra till 25 % rabatt som är den högsta nivån. Den tänker vi oss att bara ett fåtal kan få och det krävs att du är trogen kund i minst två år för att nå dit.

Det ska löna sig att vara trogen kund så börja med att registrera ett kundkonto så ser vi fram emot att du hör av dig för att få ökad rabatt.

 

23 jul 2018