REA på vår- och sommarkollektionerna

Efter en turbulent vår för både e-handlare och kunder med rea-priser både här och där kan man fråga sig om någon är intresserad av en "riktig" REA.

Första juni börjar vi i alla fall med en REA på nästan alla kollektioner som kommit under våren. De flesta plaggen ligger på 30 till 40 procent rabatt. Några enstaka ligger lite lägre och några ligger lite högre.

Vi har fyllt på våra lager under våren så vissa styles finns det gott om, andra har tagit slut. Det är inte ovanligt att storlekar tar slut när man kommer in i REA-perioden. Det är så det brukar vara och så det ska vara. Hur som helst finns det en hel del som går till bra priser.

Utöver kläder har vi även lagt in lite annat som går till REA-priser. Ytterligare några produkter har hamnat på lagerrensningen. Det är sådant som inte kommer att finnas kvar när de tar slut på lagret.

För er som hoppas att favoritmärket ska gå på REA är det bra att veta att visa märken inte går på REA. Det finns enstaka tillverkare som har en sådan värdegrund att de inte ska säljas till lägre priser. Ingen återförsäljare får då sänka priset. Den som ändå sänker kan göra sig skyldig till brott och kan fällas i domstol. Det troliga är att fler av våra märken går i den riktningen.

Vi hoppas att det som finns ska vara till nöje.

Gå direkt till REA-sidan.

1 jun 2020