Vi firar tre år med en tävling

Den första september 2020 fyller webbutiken Frida & Fritiof 3 år. Det var precis tre år sedan vi öppnade butiken och "släppte in" våra första kunder. Tre år senare har vi ganska många återvändande kunder och följare. Vi ger alla ett stort tack för att ni tror på vår idé och tycker om vårt sortiment.

I vanliga fall är det den som fyller år som får presenter men nu ska vi strö gåvor till er. Vi har en pågående tävling på Instagram @fridafritiof. På Facebook ska vi på självaste födelsedagen tävla ut ett delvis hemligt paket.

Priset

I det delvis hemliga paketet ingår ett par grå sweatpants och en grå sweatshirt från Mini Rodinis chapter 3 (AW20). Vilket print det är kan vi inte avslöja eftersom det är hemligt fram till den 3/9 då släppet är. Dessa plagg är värda 460 kr styck. Vi har från storlek 68/74 till 116/122. Vinnaren får välja storlek.

I paketet ingår också ett par sockar från mini Rodini som även de släpps den 3/9. De är vita och printet är hemligt. Värdet är 80 kr. Vi har från storlek 10/12 till 24/27. Vinnaren väljer storlek.

Slutligen ingår en mjuk "leksak" från Liewood. Värdet är 339 kr.

Vinsten är sammantaget värd 1339 kronor.

Paketet skickas från oss på onsdag (2/9) så att det förhoppningsvis kan vara framme den 3/9 när Mini Rodinis nästa drop sker. Vinnaren kan alltså bli en av de första i landet att klä på sitt barn kläder från chapter 3.

Tävlingsinstruktioner

Uppgiften är tvådelad.

1. Skriva några meningar om vad det är som är så speciellt med att vara tre år. Du kanske har ett barn som är tre, ser fram emot när ditt barn ska blir tre eller minns när ditt barn var tre år. Minns du rent av när du själv var så gammal? Det måste inte bara var "positiva" saker utan kan också vara sådant som är utmanande med treåringar. Du väljer. Vill du lägga fram det med glimten i ögat, med en dos humor eller med frustration? Du väljer.

2. Välj en produkt ur Frida & Fritiofs sortiment, fridafritiof.se, som du anser är passande (fin, rolig eller stimulerande) för en treåring. Klistra in en länk till produktsidan eller lägg upp en print screen i kommentarsfältet. En motivering eller koppling till del 1 kan vara en fördel.

Det mest intresseväckande bidraget vinner. Frida & Fritiof är ensam jury. Beslutet kan inte överklagas.

Skriv ditt tävlingsbidrag i kommentarsfältet under vårt anslag på vår facebook-sida.

Bidraget måste ha publicerats senast 21.00 på tisdag kväll (1/9) för att ingå i tävlingen.

Om det är möjligt presenterar vi en vinnare redan samma kväll. Annars kommer beskedet på onsdag förmiddag.

Lycka till!

Kontakt

Om du har frågor kan du kontakta oss via meddelande på FB.

I nödfall kan du skriva till vår e-post [email protected] men det kan ta något längre tid att få svar, särskilt kvällstid.

31 aug 2020